قطعنامه چین و روسیه برای تمدید اسنپ‌بک رأی نیاورد وزارت خارجه: تهران بر حق مشروع خود برای بهره‌مندی از انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز مصر است لاپید: نتانیاهو در سازمان ملل اشک تمساح ریخت زمان رای‌گیری شورای امنیت درباره ایران اعلام شد تکرار وعده‌های ترامپ برای پایان جنگ غزه نخست‌وزیر ایرلند: جنایات اسرائیل توهین به کرامت انسانی است اهتزاز پرچم فلسطین در نیویورک همزمان با سخنرانی نتانیاهو گروسی: عدم بازرسی آژانس از اسرائیل، غیرمنصفانه است / انتقادهای ایران قابل درک است اسلامی: ایران اهل تعامل است، اما غرب مسیر تقابل را انتخاب کرده است عراقچی: شورای امنیت به رویارویی «نه» و به همکاری «آری» بگوید تحریم گسترده سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل گروسی: با پوتین درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت‌وگو کردم کمالوندی: همکاری‌های هسته‌ای ایران و روسیه بیش از پیش گسترش می‌یابد قطعنامه روسیه و چین برای تعویق ۶ ماهه تحریم‌ها علیه ایران تهدید ترامپ به مداخله در روند برگزاری بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

دعوت گروسی به مذاکرات وین

دیپلمات هایی اروپایی که در مذاکرات احیای برجام در وین مشارکت دارند، در اظهاراتی به پیش برد روند آن پرداخته و گفتند که مذاکرات در موقعیتی کلیدی قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 13
کد خبر: ۸۷۷۷۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه العربیه، هم زمان با برقراری مذاکرات احیای توافق هسته ای در وین، منابع اروپایی که در مذاکرات مشترکت دارند، گفتند که  «رایزنی ها درباره تحریم ها چیزی است که ایجاد یک گشایش در مذاکرات را به تاخیر می اندازد. 
این منابع روز پنج شنبه به العربیه گفتند: ما به رسیدن به یک گشایش نزدیک نیستیم و وقتی گشایشی حاصل شود، مذاکرات پایان خواهد یافت. 
یکی از این منابع اروپایی مطرح کرد: به موقعیتی کلیدی در مذاکرات رسیده ایم. تعهدات هسته ای واضح هستند و در حال حاضر مشخص است که ایران باید چه کاری انجام دهد. 
او همچنین تایید کرد که رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای بهره مندی سایرین از نظرات و تجربیات او در زمینه تعهدات هسته ای، به مشارکت در یکی از جلسات مذاکرات وین دعوت شده است. 

بر اساس این گزارش، اظهارات این دیپلمات ها در پی این مطرح می شود که مذاکرات میان اعضای کمیسیون مشترک برجام درباره احیای توافق هسته ای در وین و با حضور آمریکا در مقر مذاکرات در هفته های اخیر برگزار شده است. 

آمریکا و ایران تا کنون مذاکرات مستقیم یا غیرمستقیمی نداشته‌اند و نمایندگان دولت آمریکا با نمایندگان سایر اعضای برجام در این زمینه رایزنی می کنند. 

اقدامات لازم برای احیای توافق هسته ای از طریق بازگشت دوجانبه تهران-واشنگتن به آن در دو کارگروه مجزا بررسی می شود که شامل بازگشت ایران به اجرای کامل تعهدات برجامی اش و لغو تحریم های یک جانبه آمریکا علیه ایران می باشد. این تحریم ها پس از خروج دولت پیشین آمریکا از توافق هسته ای علیه ایران اعمال یا بازگردانی شدند. 

ایران خواستار لغو تمامی تحریم های اعمال شده بر آن است و دولت آمریکا تا کنون بیان کرده آماده ی لغو تحریم های ناسازگار با برجام است. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار